ONDER DE AANDACHT

Het hele jaar door hebben wij verschillende acties en promoties op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Wij brengen die graag onder de aandacht! Neem gauw een kijkje welke promoties wij nu hebben lopen. Houd onze Facebookpagina in de gaten om zo geen promotie meer te missen! 

Vroeg licht, laat donker!

Profiteer van 20% KORTING op al onze lifestyle-interior overgordijnen & verduisterende gordijnen.

Het is langer licht buiten, met verduisterende gordijnen kun je je slaapkamer donker maken en kun je lekker lang uitslapen. 

Elk jaar brengen wij samen met onze dealers een folder uit. Is die ook wel eens bij jou op de mat gevallen? Daarin staan acties, inspiratie en tips! 

Klik hiernaast op de folder om onze vloeren en raamdecoratie promoties te bekijken!

Ben je benieuwd of de dealer bij je in de buurt ook meedoet aan deze folder? Bekijk dan hieronder welke dealers er mee doen.  

LEES HIER ONZE LAATSTE BLOGS

Wij schrijven wekelijks nieuwe blogs om jou op de hoogte te houden van de laatste trends. In de blogs geven wij wooninspiratie en stylingtips. Alles op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering kun je hier vinden. Hieronder zie je onze laatst verschenen blogs. 

Pantone kleur 2019

Eindelijk, de kleur van 2019 is bekend! Het is de kleur Pantone Living Coral 16-1546 geworden. Een echte zomerse frisse kleur. De kleur is geïnspireerd

Lees verder
akoestiek

Hippe vloerkleden

Een vloerkleed uitzoeken is best lastig. Het kleed moet bij de vloer, bank en eventueel ook de gordijnen passen. Nu heb je de ruime keuze uit neutrale

Lees verder