ONDER DE AANDACHT

Het hele jaar door hebben wij verschillende acties en promoties op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Wij brengen die graag onder de aandacht! Neem gauw een kijkje welke promoties wij nu hebben lopen. Houd onze Facebookpagina in de gaten om zo geen promotie meer te missen! 

Four Seasons

Heb jij de Four Seasons presentatie al gespot? Bij onze Four Seasons presentatie staat het huis centraal. Het huis veranderd met de vier seizoenen mee. Elk seizoen heeft zo zijn charme!  

Elk jaar brengen wij samen met onze dealers een folder uit. Is die ook wel eens bij jou op de mat gevallen? Daarin staan acties, inspiratie en tips! 

Klik hiernaast op de afbeelding om de sfeerfolder online te bekijken! Ben je benieuwd of de dealer bij je in de buurt ook meedoet aan deze folder? Bekijk dan hieronder welke dealers er mee doen.  

Wij schrijven wekelijks nieuwe blogs om jou op de hoogte te houden van de laatste trends. In de blogs geven wij wooninspiratie en stylingtips. Alles op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering kun je hier vinden. Hieronder zie je onze laatst verschenen blogs. 

Nieuwe collectie gordijnstof morning breeze

Zomerse gordijnen

Wij geven je een aantal tips om tijdens de zomer jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken! Ga jij voor een vrolijk kleurtje of neutrale linnen gordijnen?

Lees verder

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder
Walk on me: WD20610

NIEUW | Ultramatte PVC-vloeren

Met onze nieuwe ultramatte PVC-vloeren komen stijl en comfort samen. Nieuwe collecties die zich onderscheiden door de ultramatte afwerking. Verkrijgbaar in maar liefst 9 houtkleuren,

Lees verder