ONDER DE AANDACHT

Het hele jaar door hebben wij verschillende acties en promoties op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Wij brengen die graag onder de aandacht! Neem gauw een kijkje welke promoties wij nu hebben lopen. Houd onze Facebookpagina in de gaten om zo geen promotie meer te missen! 

Four Seasons

Heb jij de Four Seasons presentatie al gespot? Bij onze Four Seasons presentatie staat het huis centraal. Het huis veranderd met de vier seizoenen mee. Elk seizoen heeft zo zijn charme!  

Elk jaar brengen wij samen met onze dealers een folder uit. Is die ook wel eens bij jou op de mat gevallen? Daarin staan acties, inspiratie en tips! 

Klik hiernaast op de afbeelding om de sfeerfolder online te bekijken! Ben je benieuwd of de dealer bij je in de buurt ook meedoet aan deze folder? Bekijk dan hieronder welke dealers er mee doen.  

Wij schrijven wekelijks nieuwe blogs om jou op de hoogte te houden van de laatste trends. In de blogs geven wij wooninspiratie en stylingtips. Alles op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering kun je hier vinden. Hieronder zie je onze laatst verschenen blogs. 

80 verschillende PVC vloeren!

Keuze uit 80 verschillende vloeren met onze lifestyle-interior PVC collectie! De PVC vloer blijft de trend van nu, niet alleen vanwege vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele

Lees verder

Groen geproduceerd

Groen geproduceerd… Wat betekent dat?  Wij streven er naar dat onze collectie interieurstoffen milieu ontlastend geproduceerd is en voldoen aan de normen van ISO 14001 en REACH. •

Lees verder

Alles over laminaat Rose

Ontdek ons nieuwste laminaat rose De Rose laminaatvloer is een trendy laminaatvloer die aanvoelt als een echte houten vloer maar de gemakken heeft van laminaat. Lees hier alles

Lees verder