ONDER DE AANDACHT

Het hele jaar door hebben wij verschillende acties en promoties op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Wij brengen die graag onder de aandacht! Neem gauw een kijkje welke promoties wij nu hebben lopen. Houd onze Facebookpagina in de gaten om zo geen promotie meer te missen! 

Four Seasons

Heb jij de Four Seasons presentatie al gespot? Bij onze Four Seasons presentatie staat het huis centraal. Het huis veranderd met de vier seizoenen mee. Elk seizoen heeft zo zijn charme!  

Elk jaar brengen wij samen met onze dealers een folder uit. Is die ook wel eens bij jou op de mat gevallen? Daarin staan acties, inspiratie en tips! 

Klik hiernaast op de afbeelding om de sfeerfolder online te bekijken! Ben je benieuwd of de dealer bij je in de buurt ook meedoet aan deze folder? Bekijk dan hieronder welke dealers er mee doen.  

Wij schrijven wekelijks nieuwe blogs om jou op de hoogte te houden van de laatste trends. In de blogs geven wij wooninspiratie en stylingtips. Alles op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering kun je hier vinden. Hieronder zie je onze laatst verschenen blogs.