Elk jaar brengen wij samen met onze dealers een folder uit. Is die ook wel eens bij jou op de mat gevallen? Daarin staan acties, inspiratie en tips! 

Klik hiernaast op de afbeelding om de sfeerfolder online te bekijken! Ben je benieuwd of de dealer bij je in de buurt ook meedoet aan deze folder? Bekijk dan hieronder welke dealers er mee doen.  

DEALERS LIFESTYLE-INTERIOR FOLDER

De lifestyle-interior folder staat vol met sfeer, tips en producten van het seizoen. Het hele jaar door brengen wij een lifestyle-interior folder uit in samenwerking met onze dealers. Hieronder zie je onze dealers die de samenwerking zijn aangegaan! Neem contact op met de dealer om te zien welke acties ze nu hebben lopen!  

Parketmaat midden Nederland

Centurionbaan 42 | 3769 AV Soesterberg

ParketMaat Midden Nederland verzorgt indien u dat wenst dus alles voor u. Ons visitekaartje is een tevreden klant. Klanten die nu nog dagelijks plezier van een mooie parket- laminaat- of PVC-vloer hebben. Bent u ons volgend visitekaartje?

van Dijk Verfzaken

Leersum, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Zeist

Wij beschikken over een eigen service team. Ons service team bestaat uit freelancers en eigen monteurs. Wij komen bij u thuis altijd van te voren inmeten en de ruimte bekijken.

HB Wonen

Kesteren

Diverse ontwerponderdelen bepalen een interieur: ruimte, lijnen, vormen, texturen, patronen en kleuren. De kunst is het spelen met accenten, wat resulteert in een sfeervol huis boordevol ruimtelijkheid en karakteristieke elementen. Bij HB Wonen in Kesteren staat u een warm welkom, persoonlijke aandacht en begeleiding te wachten

Vleugel Vloeren

Renswoude

Vleugel Vloeren biedt u de mooiste, beste, leukste, duurzaamste vloeren van een groot aantal topmerken. Kom snel voor inspiratie bij ons in de showroom langs, maar liefst 600m2 bomvol met alle soorten vloeren. Heeft u uw ideale vloer gevonden, dan kunnen wij naast de vloer leveren deze ook vakkundig en snel bij u komen plaatsen.