Elk jaar brengen wij samen met onze dealers een folder uit. Is die ook wel eens bij jou op de mat gevallen? Daarin staan acties, inspiratie en tips! 

Klik hiernaast op de afbeelding om de sfeerfolder online te bekijken! Ben je benieuwd of de dealer bij je in de buurt ook meedoet aan deze folder? Bekijk dan hieronder welke dealers er mee doen.  

DEALERS LIFESTYLE-INTERIOR FOLDER

De lifestyle-interior folder staat vol met sfeer, tips en producten van het seizoen. Het hele jaar door brengen wij een lifestyle-interior folder uit in samenwerking met onze dealers. Hieronder zie je onze dealers die de samenwerking zijn aangegaan! Neem contact op met de dealer om te zien welke acties ze nu hebben lopen!  

De Boer Interieur

De Weitas 7, 8309 AW Tollebeek

Uw huis is meer dan een dak boven uw hoofd, maar het wordt pas een thuis als het met zorg en aandacht is gestoffeerd. Naar uw eigen smaak en nauwkeurig op maat gemaakt. U kiest de materialen, de kleuren en de dessins, wij komen inmeten en in een later stadium leggen of monteren.

van Dijk Verfzaken

Leersum, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Zeist

Wij beschikken over een eigen service team. Ons service team bestaat uit freelancers en eigen monteurs. Wij komen bij u thuis altijd van te voren inmeten en de ruimte bekijken.

Van Ool, Colors@Home

Aasterbergerweg 19, 6101AC Echt

Wij als – CBW-erkende – binnenhuisadviseurs staan voor u klaar, in onze eigentijdse woonwinkel in Echt. Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel.

Woonhuys de Weerd

Ressensestraat 46, 6684 DB Ressen

Anja en Dennis weten raad als u door de bomen het bos niet meer ziet. Met hun jarenlange ervaring zijn ze experts in raambekleding en vloeren, van materialen en accessoires tot het leggen van vloeren en het bevestigen van zonwering. Ze denken mee over de inrichting en geven stijladvies. En komen daarvoor graag bij u thuis.