Elk jaar brengen wij samen met onze dealers een folder uit. Is die ook wel eens bij jou op de mat gevallen? Daarin staan acties, inspiratie en tips! 

Klik hiernaast op de afbeelding om de sfeerfolder online te bekijken! Ben je benieuwd of de dealer bij je in de buurt ook meedoet aan deze folder? Bekijk dan hieronder welke dealers er mee doen.  

FOLDER ACTIES

In het najaar is het fijn om extra sfeer te creëren. Wij hebben daarom gekozen om 10 % korting te geven op alle gordijnen en ons laminaat Rose. Onze gordijnen en laminaat Rose geven de ruimte een sfeervolle en warme uitstraling. Wat heel fijn is nu de koudere winterdagen weer voor de deur staan.

Je kunt nu bij onderstaande dealers terecht om gordijnen en laminaat rose van lifestyle-interior met 10% korting te kopen.  

*Deze actie loopt tot en met 31 – 12 – 2020

10% Korting*
10% Korting*

DEALERS LIFESTYLE-INTERIOR FOLDER

De lifestyle-interior folder staat vol met sfeer, tips en producten van het seizoen. Twee keer per jaar brengen wij een lifestyle-interior folder uit in samenwerking met onze dealers. Hieronder zie je onze dealers die de samenwerking zijn aangegaan! 

Bonnewel

Mercuriusstraat 35 4511 CN Breskens
De woonwinkel van Bonnewel in Breskens beslaat maar liefst 180 m² en bestaat uit twee gedeeltes: een gedeelte huishoudelijke artikelen en een gedeelte woninginrichting. U vindt er alles om van uw woning een echt thuis te maken. Van uw vloerbedekking tot uw raambekleding: u vindt het allemaal bij Bonnewel.

De Zwaluw

Groningenlaan 143 4926 GD Lage Zwaluwe
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gestart in november 2015 en gevestigd aan de Groningenlaan 143 te Lage Zwaluwe.

Ervaring in het stofferingsvak is er al meer dan 25 jaar. Vooral in de projectenwereld hebben wij onze stempel zeker gedrukt door aan diverse mooie projecten te mogen werken. Nu willen wij ons graag ook richten op de particuliere klant en samen met u tot een mooi resultaat te komen bij het inrichten van uw huidige of nieuwe woning.

Verfhuis Dieren

Semmelweisstraat 1C 6951 CS Dieren
We bieden een ruim assortiment om uw hele woning van boven tot beneden compleet in te richten. De mooiste kleuren verf zoekt u uit en worden vers gemengd. Bij ons is advies zowel thuis of op locatie als in de winkel gratis, inclusief het meten.

Van Voorst

Dorpsstraat 13/15 6732 AA Harskamp
Verf- en Behangspeciaalzaak Van Voorst, zo staan wij bekend, zo zijn wij ook 35 jaar geleden gestart.

Wij bieden een buitengewoon groot assortiment aan merken verven, beitsen en lakken aan.
Verder alle producten, die nodig zijn ter voorbereiding en alle schildersbenodigdheden.
Het spreekt vanzelf dat wij beschikken over geavanceerde verfmengmachines en de kennis om de juiste samenstelling te mengen.

Meeuwsen

Hoofdstraat 4A 6671 CB Zetten
In 2008 hebben Richard en Angelique Meeuwsen Franken Wonen Slapen overgenomen van de toenmalige eigenaar Dirk Jan Franken. Na vijf jaar hebben ze eind augustus 2013 de overstap gemaakt naar een nieuwe locatie. Ze zijn met hun winkel in Zetten gebleven maar verhuisd naar de Hoofdstraat. Voor dat ze hun intrek hebben genomen is er een aantal weken stevig verbouwd en heringericht.

Crystal Gordijnen & Vloeren

Vlietlaan 42B 1404B, Bussum

Crystal Gordijnen biedt u exclusieve design- en raamdecoratie op maat en tegen zeer gunstige prijzen. Onze producten worden met liefde gemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met de meest exclusieve materialen die met nadruk op detail worden afgewerkt. Alle gordijnen en vouwgordijnen worden volledig met de hand gemaakt in ons designatelier.

Den Otter vloer- interieur

Doejenburg 202-J 4021 HR Maurik