Wij staan altijd te popelen als er weer een nieuwe trendkleur voor de deur staat. Als eerste is verffabrikant Flexa ‘de trendsetter in kleuren’! Met een mooie presentatie wordt de kleur gelanceerd. Het is de kleur ‘Brave Ground’ geworden. Een prachtige bruintint. Wij zijn fan geworden van deze kleur en daarom hebben wij voor jou inspiratie welke gordijnen en vloeren er passen bij deze prachtige kleur Brave Ground.

“De kleur Brave Ground van Flexa is een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud.” Deze omschrijving sluit mooi aan bij onze natuurlijke gordijnen.

Een van onze favorieten is gordijnstof Hello. Deze stof heeft namelijk een pallet van drie natuurlijke bruintinten. Hieronder zie je de gordijnstof Hello afgebeeld.

De eenvoud is ook een kenmerk wat bij de Flexa kleur Brave Ground hoort. Bij deze omschrijving past ons laminaat Rose perfect. Het laminaat Rose is namelijk een laminaat dat eruit ziet als een echte houten vloer, maar de gemakken heeft van een laminaat vloer. Door het soft touch mat effect geeft het de ruimte een natuurlijk gevoel.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email
Pinterest

Bekijk ook onze nieuwste blogs!

Trends

Nieuw | Natural Life PVC vloeren!

Een PVC vloer wat zich onderscheid zich door vele punten waaronder; Ftalaat vrij, ultra sterk, geproduceerd in Europa, geschikt voor vloerverwarming + vloerkoeling, waterbestendig en voorzien

Lees verder »