TIPS EN INSPIRATIE VAN LIFESTYLE-INTERIOR

Laat je inspireren door onze laatste trends, blogs en woonstijlen! Wat is de woontrend op dit moment en hoe kun je die combineren met de juiste kleur vloer of raamdecoratie. Wij helpen je met de volgende struggles, waar staan toch die wasvoorschriften voor? wat is het verschil tussen pvc click en plak pvc? Hoe kan ik het beste mijn vloer reinigen? Op al deze vragen geven wij antwoorden in onze blog items. Ook delen wij graag wooninspiratie en stylingtips. Je leest het allemaal terug in onze blogs. 

Bekijk hier onze

Lifestyle-interior zet voor jou de laatste wooninspiratie, stylingtips en woonideeën graag op een rij! Ben jij toe aan verandering in je huis op het gebied van raamdecoratie of vloeren? Wij helpen je de juiste keuzes maken! Maak kennis met de trends uit 2020! 

Wij schrijven wekelijks nieuwe blogs om jou op de hoogte te houden van de laatste trends. In de blogs geven wij wooninspiratie en stylingtips. Alles op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering kun je hier vinden. Hieronder zie je onze laatst verschenen blogs. 

Pantone kleur 2019

Eindelijk, de kleur van 2019 is bekend! Het is de kleur Pantone Living Coral 16-1546 geworden. Een echte zomerse frisse kleur. De kleur is geïnspireerd

Lees verder
akoestiek

Hippe vloerkleden

Een vloerkleed uitzoeken is best lastig. Het kleed moet bij de vloer, bank en eventueel ook de gordijnen passen. Nu heb je de ruime keuze uit neutrale

Lees verder

Lifestyle-interior heeft voor jou 5 woonstijlen uitgelicht. In onze producten zit veel variatie, daarom is het fijn om te zien welke producten passen bij jou woonstijl! Het is belangrijk om je eigen persoonlijkheid terug te laten komen in je interieur. Lifestyle-interieur is er voor wonen in je persoonlijke stijl! Basic, trendy, romantisch, landelijk of industrieel. De basis van iedere stijl is het kiezen van de juiste vloer en sfeerbepalende gordijnen of binnenzonwering. Naast sfeer, trend en kleur zijn kwaliteit en duurzaamheid kenmerkend voor onze collectie vloeren en gordijnen. Met onze wooninspiratie en stylingtips weet jij precies wat bij je past!