TIPS EN INSPIRATIE VAN LIFESTYLE-INTERIOR

Laat je inspireren door onze laatste trends, blogs en woonstijlen! Wat is de woontrend op dit moment en hoe kun je die combineren met de juiste kleur vloer of raamdecoratie. Wij helpen je met de volgende struggles, waar staan toch die wasvoorschriften voor? wat is het verschil tussen pvc click en plak pvc? Hoe kan ik het beste mijn vloer reinigen? Op al deze vragen geven wij antwoorden in onze blog items. Ook delen wij graag wooninspiratie en stylingtips. Je leest het allemaal terug in onze blogs. 

Wij schrijven wekelijks nieuwe blogs om jou op de hoogte te houden van de laatste trends. In de blogs geven wij wooninspiratie en stylingtips. Alles op het gebied van vloeren, gordijnen en binnenzonwering kun je hier vinden. Hieronder zie je onze laatst verschenen blogs. 

Nieuwe trendy vloerkleden!

Vloerkleden voor ieder interieur lifestyle-interior staat voor eigentijds en trendy. Dat zie je terug in onze nieuwe kwaliteiten vloerkleden. Nieuwe designs en verbluffende kleuren! Met

Lees verder
Walk on me: WD20610

NIEUW | Ultramatte PVC-vloeren

Met onze nieuwe ultramatte PVC-vloeren komen stijl en comfort samen. Nieuwe collecties die zich onderscheiden door de ultramatte afwerking. Verkrijgbaar in maar liefst 9 houtkleuren,

Lees verder

Lifestyle-interior zet voor jou de laatste wooninspiratie, stylingtips en woonideeën graag op een rij! Ben jij toe aan verandering in je huis op het gebied van raamdecoratie of vloeren? Wij helpen je de juiste keuzes maken! 

Lifestyle-interior heeft voor jou 5 woonstijlen uitgelicht. In onze producten zit veel variatie, daarom is het fijn om te zien welke producten passen bij jou woonstijl! Het is belangrijk om je eigen persoonlijkheid terug te laten komen in je interieur. Lifestyle-interieur is er voor wonen in je persoonlijke stijl! Basic, trendy, romantisch, landelijk of industrieel. De basis van iedere stijl is het kiezen van de juiste vloer en sfeerbepalende gordijnen of binnenzonwering. Naast sfeer, trend en kleur zijn kwaliteit en duurzaamheid kenmerkend voor onze collectie vloeren en gordijnen. Met onze wooninspiratie en stylingtips weet jij precies wat bij je past!