ONTDEK DE LIFESTYLE-INTERIOR TRENDS

Lifestyle-interior zet voor jou de laatste wooninspiratie, stylingtips en woonideeën graag op een rij door middel van interieurtrends! Ben jij toe aan verandering in je huis op het gebied van raamdecoratie of vloeren? Wij helpen je daarbij. Hier ontdek je onze laatste interieurtrends. Zit jou trend erbij? Urban Jungle, Expressive color of juist Spiritual basic? Bekijk de interieurtrends hieronder per jaartal. Ook delen wij de interieurtrends op ons pinterest kanaal 

Wil je liever in ‘real life’ een passend interieur advies? Veel van onze dealers leveren prachtige interieuradviezen. Zij zijn de specialisten die je helpen met die slaapkamer sfeervoller maken of je woonkamer omtoveren tot een trendy en comfortabele ruimte.

INTERIEURTRENDS 2021

Een nieuw jaar, nieuwe trends! Welke gordijntrend mogen we niet missen? En welke vloeren zijn een must in 2021? Je leest hieronder alle inspiratie die wij hebben opgedaan samengevat in 4 stijlthema’s. 

INTERIEURTRENDS 2020

Het jaar 2020 staat vooral bekend om de zachte kleurtinten, maar ook om de materialen die weer als nieuw zijn gebracht. Denk hierbij aan de oude gevlochten techniek webbing, deze vluchttechniek is weer terug van weggeweest en is nu op het gebied van interieurtrends niet meer weg te denken! 

INTERIEURTRENDS 2019

In 2019 doen we een stapje terug. Terug naar de natuur en relax! De interieurtrends Soft-Tone en Laid-Back horen helemaal thuis in het jaar 2019! Is er een trend die perfect bij jou past? Bekijk de interieurtrends hieronder.