STIJL BACK TO THE EARTH

De trend Back To The Earth lijkt veel op de trend Spiritual Basic, alleen dan met kleur! De kleur roze zagen we in 2019 al vaak voorbij komen in zacht oud roze varianten. Nu in 2020 is deze trend zeker nog niet voorbij. Het pallet rose dat wij gezien hebben is uitgebreider met donker rode wijnkleuren en aardse terracotta tinten. Deze trend draait om eerlijke materialen aardse, matte kleuren en een pure uitstraling. 

KLEURENPALLET

Back to the Earth, terug naar de aardetinten. Dat in combinatie met roze en paarse tinten maakt dit stijlthema een trendy en kleurrijk kleurenpallet. 

GORDIJNEN

Uit onze lifestyle-interior gordijnen collectie zijn de Daylight, Chique en de gordijnstof Eco 100% linnen een fantastische keuze voor dit stijlthema. 

Het transparante gordijn daylight zie je hiernaast afgebeeld. Dit gordijn voldoet aan het trendy kleurenpallet van de trend. Ook het overgordijn Chique past hier perfect bij. 

De gordijnstof Eco heeft doordat de stof 100% linnen is gelijk die natuurlijke uitstraling die heel erg bij dit stijlthema past. 

Vloeren

Voor de natuurlijke uitstraling kun je natuurlijk kiezen voor hout, maar wij kiezen dit keer voor een steentegel. Hiernaast zie je een mooie PVC tegelvloer uit de collectie van COREtec megastone. Deze kleur heet: 1901 Everest. 

De megaton collectie van COREtec is een perfecte combinatie van steenachtige ontwerpen met een warm en comfortabel gevoel.

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.