STIJL ECO CHIQUE

Als je aan een duurzaam interieur denkt, zie je vaak veel natuurlijke tinten voor je. Met onze trend ‘Eco Chique’ laten we zien hoe chique en duurzaamheid hand in hand gaan. Chique rood- en petroltinten vormen een geheel in natuurlijke interieurs, gebaseerd op plantaardige stoffen. Deze tinten zijn prachtig te combineren met natuurlijke tinten en chique accessoires in goud of zilver. Spot jij hier onze prachtige stof? De Sustain! Dit is een luxueuze velours overgordijn met een chique uitstraling.

Het kleurpallet voor Eco Chique heeft mooie diepe kleuren. 

Pantone 19-1331

Pantone 17-1644

Pantone 19-4517

Pantone 13-0915

GORDIJNEN

Gordijnstof Gorgeous, Dashing en Handsome is een echte eyecatcher voor je interieur. Deze velours gordijnstof straalt luxe en elegantie uit, dankzij zijn chique uitstraling.

Wat deze stof echt bijzonder maakt, is het verfijnde slangen en krokodillen dessin. Dit geeft je gordijnen een uniek en opvallend karakter, waardoor ze meteen de aandacht trekken in elke ruimte.

Daarnaast heeft deze gordijnstof ook praktische voordelen. De velours stof zorgt voor een goede isolatie van warmte en geluid, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en rustige omgeving in huis. Bovendien is de stof ook nog eens gemakkelijk te onderhouden, wat het ideaal maakt voor drukke huishoudens.

Vloeren

Onze Hotel Collection vloerkleden zijn de perfecte aanvulling op een eco-chique interieur. De vloerkleden bestaan uit het materiaal bamboe. 

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.