STIJL EMPOWERED IDENTITY

Ambacht is een symbolische beeldtaal dat cultureel erfgoed vertegenwoordigt. Empowered Identity gaat over het creëren van duurzame culturele connecties, het vernieuwen van ambachtelijke inspiratiebronnen op een gezamenlijke manier. Het versterken van identiteit helpt bij het smeden van nieuwe relaties tussen erfgoedculturen en toekomstige generaties. 

Empowered Identity stimuleert samenwerking met het verleden, verbindt culturen met de volgende generaties en stimuleert duurzame transformatie.

Het Empowered Identity-kleurenpalet bestaat uit rebelse verzadigde tinten. Primaire kleuren ondersteunen dit thema. Vonken van koraal en een vergrijsde lila begeleiden deze primaire tonen. Veelkleurig gebruik is de sleutel. Kleurrijke uitingen en combinaties zenden positieve en symbolische boodschappen uit.

Vonken van koraal en een vergrijsde lila begeleiden deze primaire tonen.

Pantone 14-0846 TCX | NCS S 1050-Y20R | RAL 280-5

Pantone 15-1905 TCX | NCS S 1515-R20B | RAL 010 70 10

Pantone 16-1345 TCX | NCS S 2040-Y70R | RAL 040 60 40

Pantone 17-0636 TCX | NCS S 5030-G90Y | RAL 085 50 30

RAAMDECORATIE

Binnen raamdecoratie vallen niet alleen gordijnen, maar ook binnenzonwering. Met binnenzonwering is er in kleur zoveel mogelijk! Hiernaast zie je verticale jaloezieën van Multisol. Er is gekozen voor de primaire kleur geel! Zo creëer je in huis een echt statement wat past in de stijl van Empowered Identity

Vloeren

Hiernaast afgebeeld zie je het tapijt Candela. Dit tapijt is in verkrijgbaar in die vergrijsde lila tinten.

Met Candela heb je de perfecte combinatie van een sterke vloer en het comfort van tapijt.

Candela is daarmee ook geschikt om een fijne thuiswerkplek te creëren.

Ook is dit tapijt fijn op de trap wanneer je geluid wil dempen en toch een strakke uitstraling wilt behouden.

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.