STIJL TREND EXPRESSIVE COLOR

Kleuren die er uit springen! En zelfs met een glittertje of een glans! Dat kan in Expressive Color voor 2020. Heftige prints zag je al veel op muren, maar je ziet ze straks ook steeds meer als vloerkleed of op textiel. Uitbundig en eigenzinnig voor degen die houdt van een uitdagend interieur.  

Alles mag en kan bij de trend Expressive Color.

KLEURENPALLET

De trendnaam Expressive Color zegt het eigenlijk al. Het zijn uitbundige kleuren. De primaire kleuren rood, blauw en geel zijn niet onbelangrijk in dit stijlthema. 

GORDIJNEN

Niet alleen kleuren, maar ook materialen en prints spelen een grote rol in het stijlthema Expressive Color. Een materiaal wat in 2020 niet mag ontbreken is Fluweel. 

Velours wordt ook wel velvet of fluweel genoemd, er is geen verschil, velvet is de engelse naam voor velours, het klinkt alleen wat meer “2020”. De velours trend houdt stand, en terecht! Want velours gordijnen zijn een geweldig statement in het interieur. Er is geen materiaal waar kleur zo mooi op uitkomt als velours. Met de vleug naar boven worden kleuren echt intens. Mooie diepe kleuren zoals okergeel, donkerblauw of groentinten kunnen niet gemist worden. 

Een grote trend die nog steeds voortduurt is velours toegepast op stoelen, banken of kussens. Geweldig om dit te matchen met velours gordijnen! Hiernaast zie je op de bank onze gordijnstof First Love.

Gordijnstof velours
Tapijt met kleur

Vloer

Maak in je ruimte een statement met een opvallende kleur!

Hiernaast zie je een tapijt in een felblauwe kleur. Tapijten zijn er in allerlei soorten kleuren. Je hebt tapijtsoorten die oersterk zijn. En daarom geschikt voor bijvoorbeeld een kinderkamer, maar het kan ook een kantoorruimte een boost geven! 

Hiernaast zie je een tapijt in een felblauwe kleur. Tapijten zijn er in allerlei soorten kleuren. 

Durf jij te kiezen voor kleur?

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.