STIJL TREND LAID-BACK

De trendstijl Laid-Back is een moderne variant op de Urban Jungle stijl die sinds een aantal jaren enorm populair is. Het verschil is dat de Laid-Back trend meer is dan alleen groen; het omarmt alle natuurlijke elementen zoals vorm, kleur en materiaal. Net als de zachte, vrouwelijke trend Soft Tone zorgt de Laid-Back stijl voor rust en comfort. Denk hierbij aan het gebruik van natuursteen maar dan wel in eenvoudige zwart/wit-tinten.

Laid Back

KLEURENPALLET

In dit kleurenpallet mag groen niet ontbreken. Combineer groen met zwart voor een stoer effect. 

GORDIJNEN

Geef het interieur een gevoel van de stijl Laid-Back door te kiezen voor gekleurde gordijnen. Ga voor groen, brique of petrol tinten. Kies voor een mooie transparant om het natuurlijke gevoel te behouden, ook hierbij juist kiezen voor kleur.

Bij deze populaire trend past uitstekend de combi uit onze lifestyle-interior collectie overgordijn Skyscraper met transparant Light & Lovely.

Hiernaast afgebeeld zie je ons prachtige transparant gordijn inlight. 

Licht grijze vloer

Vloer & Plint

Bij een gekleurd transparant gordijn past een betonlook vloer heel goed. Hierin is vinyl of PVC een perfecte keuze. Door de combinatie met een transparant gordijn oogt de vloer een stuk minder hard. De ruimte oogt gelijk een stuk sfeervoller!  

Bij vinyl is het mooi om een lage witte plint te gebruiken. Een mooie maat daarvoor is de 14 X 60 MM.

Welke ondervloer combineren met de PVC of vinyl vloer? Ook hiervoor geldt weer dat de basis waarop de vloer wordt gelegd hierin doorslaggevend is. Vraag voor advies dan onze dealers.

Hiernaast afgebeeld een mooie licht grijze vinyl uit de Forbo collectie.

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.