STIJL TREND NATURAL WEBBING

Webbing, een vlechttechniek van vroeger die in een nieuw jasje is gestoken, is nu overal in te zien. Lampen, stoelen, kasten, spiegels en nog veel meer. De Natural Webbing trend past heel goed in een interieur met Scandinavische invloeden en sluit heel erg mooi aan bij het kleurenpallet “Herbs”. Of terwijl een kleurenpallet opgebouwd uit diverse kruidentinten, kerrie, saffraan, kaneel, Kurkuma. Vele gradaties in warme tinten.

natural webbing

KLEURENPALLET

Hier zie je het kleurenpallet “Herbs”. Herbs betekend kruiden. Het kleurenpallet met kruidentint sluit perfect aan op de trend Natural Webbing. 

GORDIJNEN

Wij hebben verschillende natuurlijke stoffen die perfect bij deze trend passen. Hiernaast zie je een van onze favoriete stof ‘Hello’. Een stof die verkrijgbaar is in natuurlijke verbruinde tinten. De stof is heeft een straie effect . Dit geeft de ruimte het natuurlijke gevoel. De stof Hello is perfect te combineren met een transparant zoals de Hi. 

Om de natuurlijke sfeer in huis te creëren zijn grof geweven stoffen de juiste keuze. In onze Mart Visser collectie vind je verschillende grof geweven stoffen. 

Gordijnstof Hallo

Vloer

Zin om je interieur op te waarderen met een extra vleugje creativiteit? Waarom kies je niet voor een vloer met een origineel patroon met Hongaarse punt? Vloeren met patronen zijn immers een uitstekende manier om wat extra karakter aan je interieur toe te voegen.

Met de Impressive Patterns-collectie maakt Quick-Step het Hongaarse punt-patroon beschikbaar zonder de kosten en complexiteit van een conventionele plaatsing. Dankzij het super eenvoudige Uniclic kliksysteem is de plaatsing net zo eenvoudig als bij elke andere laminaatvloer. Bovendien’ beschikken Impressive Patterns vloeren over een innovatieve bovenlaag die een uitstekende bescherming biedt tegen water en krassen.

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.