Pop of Colour

Een neutrale basis die het gebruik van opvallende kleuren nog meer laat uitkomen. Onze ‘Pop of Colour’ trend is gebaseerd op de felle kleuren die we dit jaar terug gaan zien op interieur gebied.. Blauw-, geel- en roodtinten geven ieder interieur een pop of colour. Als je goed kijkt, zie je een van onze nieuwste stoffen, genaamd ‘Canvas’, die binnenkort wordt gelanceerd. Blijf op de hoogte om de nieuwste stoffen en nog veel meer te ontdekken!

Het kleuren palet heeft een vrolijke en unieke touch!

Pantone 13-0915

Pantone 16-1327

Pantone 19-1331

Pantone 12-0741

GORDIJNEN

Ontdek ons nieuwste gordijn, Canvas! Met zijn trendy uitstraling is deze stof de perfecte toevoeging aan je interieur. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook bijpassende kussens maken van deze sterke stof.

 

Vloeren

De naam Colourful zegt het eigenlijk al. Een tapijt wat bestaat uit speelse kleuren. Wil jij een Pop of Colour toevoegen aan je interieur? Dan is dit tapijt de juiste keuze.

Vrolijke kleuren voor de allerkleinsten en ook nog eens lekker zacht! Spelen met blokken, treintjes of poppen is nu nog leuker op dit kleurrijke tapijt! En een bijkomend voordeel is dat tapijt geluiddempend werkt.

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.