STIJL RE-INFORCE

Functionaliteit en kwaliteit zijn belangrijk in de trend Re-Inforce. Producten met een lange levensduur en een gerichte functie.

Dit thema is geïnspireerd door Japanse invloeden. Er hoeven niet meer overal ’tierelanteintjes’ aan, maar we willen een krachtig en rustig huis. De rust creëren we met neutrale tinten, zoals offwhite, beige of zwart. En de kracht zit hem in het materiaal. Denk aan een betonnen tafel of betonlook vloer.

De kracht zit hem in het materiaal. Denk aan een betonnen tafel of betonlook vloer.

KLEURENPALLET

Weinig kleur past bij dit stijlthema. Het draait bij dit thema meer om de materialen. De tinten zoals wit, zwart en grijs zijn de basis. 

GORDIJNEN

Onze gordijnstof Care FR straalt een betonlook uit. De ruimte krijgt hierdoor kracht. Je ziet de Care FR afgebeeld op de afbeelding hiernaast. De minimalistische ruimte krijgt door de gordijnen een warm gevoel. 

De gordijnstof Care FR heeft een 100% inherent FR garen. Dat betekent dat het garen zelf brandvertragend is. De stof voldoet aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid.

Hierdoor is de stof niet alleen mooi, maar heeft ook die gerichte functie, namelijk brandveiligheid. 

Vloeren

Harde materialen zoals beton past helemaal thuis in dit thema. Wij hebben verschillende PVC betonlook vloeren en vinyl vloeren die het gevoel geven van een betonnen vloer. 

Wat ook een krachtig statement geeft aan je interieur is de nieuwste collectie van COREtec. COREtec lanceert namelijk de look van keramische tegels, maar de gemakken van PVC. Je ziet hier een van de vloeren uit de COREtec Stone collectie. 

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.