STIJL RE-PURPOSE

Misschien heb jij op zolder nog materialen liggen die perfect aansluiten in dit stijlthema. De trend Re-Purpose staat namelijk voor oud wordt nieuw! Stukken textiel die misschien nog op zolder liggen of erfstukken worden weer hip. Het vintage gevoel krijgt nog meer invloed in de woonbranche. Volgens deze trend zullen oude kledingstukken niet meer weggegooid worden, maar uit elkaar gehaald om er nieuwe items van te maken. Er zullen materialen op de markt komen die gemaakt zijn om lang mee te gaan en in een ander jasje een nieuw leven te krijgen. Hier speelt duurzaamheid een belangrijke rol. 

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de de Re-Purpose trend. 

KLEURENPALLET

Bij de interieurtrend Re-Purpose zijn de romige witte kleuren van toepassing. Denk hierbij aan de gehaakte kleedjes die vroeger op tafel lagen. 

GORDIJNEN

Uit onze lifestyle-interior gordijnen collectie is de Layers een perfecte keuze voor de trend Re-Purpose. De naam Layers zegt het al, de verschillende laagjes die in de trend ook een belangrijke rol spelen heeft dit gordijn allemaal samen met de zachte kleur tinten. 

Vloeren

In de vloerenbranche zie je ook steeds meer vloeren die gericht zijn op duurzaamheid. Een vloer die je je hele leven kan laten liggen, daar wordt in 2021 nog beter over nagedacht!

Een vloer die bij de oude vintage look hoort zoals emaille is ook terrazzo. Wij hebben in onze traprenovatie collectie een prachtige terrazzo look, zoals je hiernaast ziet afgebeeld. 

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.