STIJL RE-VIVE

2020 heeft ons veel creativiteit gebracht, dit komt in 2021 zeker terug! In de trend Re-Vive worden we opgevrolijkt door kleur. Het mag uitbundig en expressief. Dit hoeft niet allemaal van nieuwe materialen, maar ook hier komt de duurzaamheid weer in terug. De reparatie in stof mag je zien, denk bijvoorbeeld aan badges. 

Schilderijen en tekeningen worden over gezet naar gordijnstoffen, maar ook naar vloeren. Een vloer met een print kan in 2021! 

Het mag uitbundig en expressief.

kleurentrendsrevive

KLEURENPALLET

Eigenlijk past elke kleur wel in dit thema. Ga je de kleuren combineren, zorg er dan voor dat de kleuren op elkaar aansluiten. Zo creëer je een verloop en ontstaat er eenheid. 

GORDIJNEN

Met de gordijnstof Avantgarde creëer je in huis een uitbundig en expressief effect. De rijke velours stof is verkrijgbaar in een heel scala aan kleuren. Zo zit er altijd een kleur bij die past bij je interieur. Hiernaast afgebeeld zie je verschillende kleuren die toch een geheel vormen. Mix en Match er op los in de Re-Vive trend! 

Vloeren

Met vloerkleden kun je heel veel kanten mee op. Een roze kleed kan een goed statement maken in je interieur. Hiernaast zie je het vloerkleed Royce uit onze Hotel Collection. 

Deze hotel collectie is niet alleen uniek door de elegante en exclusieve uitstraling, maar ook door de samenstelling. Al deze items bestaan namelijk voor 40% uit bamboe vezels. Hierdoor zijn deze vloerkleden heerlijk zacht en krijgen een elegante glans, wat zorgt voor de luxueuze uitstraling. Naast de eigenschap glans heeft bamboe de eigenschap zeer stabiel en sterk te zijn. Wat zorgt voor een duurzaam vloerkleed.

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.