STIJL RE-WILD

Natuur is de inspiratie voor de trend Re-Wild! Natuur is niet fris wit en glimmend, maar je ziet oneffenheden. Het is niet gepolijst, maar heeft een ruw randje. Materialen zoals hennep, sisal, linnen en hout in de puurste vorm kun je in 2021 niet meer omheen. 

In deze woontrend ga je die oneffenheid terug zien, het zijn wilde materialen die een levendige uitstraling hebben en in de pure vorm gebruikt worden.

Materialen zoals hennep, sisal, linnen en hout in de puurste vorm kun je in 2021 niet meer omheen. 

KLEURENPALLET

Bij materialen zoals hennep, sisal, linnen en hout zijn de beige, bruine en groentinten perfect mee te combineren. 

GORDIJNEN

Één van onze nieuwste gordijnen met daarin 31% linnen is de gordijnstof Cheers! De Cheers is een prachtige transparant ook wel inbetween genoemd. De structuur van het gordijn maakt de wilderige look die past bij het stijlthema Re-Wild! 

Een andere gordijnstof die ook uit 31% linnen bestaat is de gordijnstof Inlight. Deze bestaat uit 21 kleuren, waaronder de prachtige bruintinten wat helemaal aansluit bij de trend Re-Wild. 

Vloeren

Bij deze wilderige trend past een vloer die ecologisch en duurzaam is. Een van de meest ecologische en duurzaamste vloeren is marmoleum van Forbo

Marmoleum is de eerste CO2 neutraal geproduceerde vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten. Dit komt in hoofdzaak omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is.

Natuurlijke grondstoffen
Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Het winnen van hars is een continu proces, terwijl het houtmeel, een afvalproduct van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Deze simpele, natuurlijke ingrediënten vormen samen het linoleum.

Hiernaast zie je marmoleum uit de VTwonen collectie van Forbo

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.