STIJL TREND SOFT-TONE

In de Soft-Tone stijl draait alles om zacht: zachte tinten, zachte materialen en zachte, wuivende varianten van bloemen en planten. Frisse pasteltinten zoals lila, zachtroze en mint, maar ook de nude-kleuren doen het goed. Ze worden gebruikt in fijne materialen met zacht afgeronde vormen. Deze stijl voelt als een warme deken waar je je volledig in kan terugtrekken, even weg van alle drukte in onze directe leefomgeving.

Soft Tone

KLEURENPALLET

De trendnaam Soft-Tone zegt het eigenlijk al. Het zijn zachte kleuren. Het kleurenpallet bestaat uit frisse kleuren zoals lila, zachtroze en mint. 

GORDIJNEN

Uit onze lifestyle-interior collectie zijn de Lifetime, Conan en Fascination super mooie gordijnen om in dit sfeertje te gebruiken. En ons gordijn met dezelfde naam als deze trend, namelijk Soft-Tone. Een gordijn met een subtiele print in prachtige zachte kleuren. 

Hierboven zie je de prachtige stof lifetime, dit is een 100% linnen stof waar de zachtheid naar boven komt. 

Hiernaast zie je de grovere stof Conan heel goed zichtbaar. Een stof die ook geschikt is voor bijvoorbeeld kussens. Je maakt je ruimte één geheel als de gordijnenstof terug komt in de kussens. Kies daarin een andere kleur voor een extra speels effect. 

Vloer & Plint

Kies voor een mooie lichte vloer! Om het gevoel van buiten naar binnen te creëren is een houten vloer daar de mooiste keuze in. Wij hebben genoeg houtlook vloeren, maar dit keer kiezen wij voor een echte houtenvloer van onze lifestyle-interior collectie. 

Welke ondervloer is het beste geschikt voor een houten vloer? Vraag een dealer bij jou in de buurt voor het beste advies. Ook de basis waar de vloer komt te liggen is hierin namelijk mede bepalend.

Bij een houten vloer geeft een hoge plint in dezelfde kleur een eenheid. Denk hierbij aan een blokplint van lifestyle-interior in de maat 14 X 120 mm.

Hiernaast afgebeeld de lifestyle-interior Castle Oak in de kleur White Oil.

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.