STIJL TREND SPIRITUAL BASIC

Spiritual basic is een trend die alles heeft. Ronde en organische vormen, robuuste structuren, natuurlijke materialen en hergebruikte materialen. Recycling is echt een “up coming thing” Textiel vervaardigd van bijvoorbeeld PET flessen is volop in ontwikkeling.

Een interieur zonder kleur is het tegenovergestelde van de  trend Expressive Color. Maar ook dit past goed in het interieur van het jaar 2020. Duurzaamheid en weer terug naar de basis speelt in de trend Spiritual Basic een grote rol. 

spiritual basic
spiritual basic

KLEURENPALLET

Deze trend draait meer om de vormen dan om de kleuren. De kleuren zijn niet uit opvallend, maar blenden mooi samen. Vooral lichte kleuren worden in deze trend gebruikt. 

GORDIJNEN

Hier recht afgebeeld ze je onze stof Catch. Een stof die perfect aansluit om de stijltrend Spiritual Basic. Deze stof heeft namelijk organische vormen. De organische vormen worden prachtig gefilterd als het licht erdoor schijnt.

Een andere gordijnstof die ook bestaat organische vormen is de Round&Round. Die stof heeft subtiele ronde vormen en is verkrijgbaar is mooie natuurlijke tinten. Deze stoffen kunnen goed worden toegepast in een basic interieur. 

Vloer

Je kunt ook kiezen om die organische vormen terug te laten komen in een vloerkleed. In onze Mart Visser vloerkleden collectie hebben wij een aantal mooie dessins. Hier links afgebeeld zie je de Berger. Een vloerkleed die diepte geeft aan je interieur. 

Niet alleen zijn de er prints mogelijk in vloerkleden, maar ook in vinyl zijn er ontelbare print dessins. 

Bezoek een dealer bij jou in de buurt

Wij hopen je geïnspireerd te hebben. Laat je verrassen bij onze dealers! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuzes. Bekijk hier onze dealers.